האנגר הענק והדהוי ברחוב הסוללים פינת העבודה באזור העסקים של בת-ים הוקם בשנות ה -50 ושימש כמחסן סחורות הגדול ביותר בגוש דן. האנגר שתוכנן באופן מסורתי, פרגמטי ופוקציונאלי קיבל את הכינוי "מבנה מע"צ". האנגר עמד במשך שנים ללא תכלית ובשנים האחרונות שימש כבית לפחי האשפה של העיר.

בהחלטתו של ראש העיר ובשיתוף אגף ההנדסה ואגף האסטרטגיה של העירייה הכריזה העייריה על המבנה כמבנה לשימור והחליטה להקצות אותו לפעילות תרבות וקהילה. 

עמותת 'לצאת מהקופסא' שהקימה את טרמינל עיצוב בת-ים בהובלתו של לירון הרשקוביץ, זכתה במכרז להפעלת ושיפוץ המתחם. העמותה תהפוך אותו לביתה ותארח פעילויות תרבות אומנות עיצוב וחברה.  

במסגרת השיפוץ הקפדני של מעטפת המבנה- נשמר חזית הבטון והבלוקים ההיסטורים, שויפו דלות הברזל הגדולות והמרשימות, הוחלף גג האסבסט אשר היה מקובל באותן שנים ונצבע הגג בצבע אפור המזכיר את גג האסבסט שהיה מורכב במבנה. 

חלוקת הפנים העתידית של המבנה תשמר את גודלו וגובהו המרשים של האנגר ותחבר בין הישן לחדש, בין המסורתי לחדשני. המבנה אשר עוצב על ידי רפאל כהן ומירב סודאי יעשה שימוש בחומרי בניה קלים וירוקים ויציג את מיטב החומרים של חברות הבניה המובילות בישראל. 

שיפוץ המבנה יתאפשר תודות לתרומתם של ביטוח לאומי ויכלול בין היתר מפעל שיקומי, סדנת מעצבים, מתחם אירועים ובית קפה חברתי.